Categoria: Recursos humans

Convocatòria i bases per a la creació d’una borsa de treball d’auxiliar d’infermeria per a l'Ajuntament de Llucmajor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 164, de dia 17 de desembre de 2022, s'ha publicat la convocatòria i bases de les proves selectives per a la creació, mitjançant concurs-oposició, d’una borsa extraordinària de treball d’auxiliar d’infermeria de l'Ajuntament de Llucmajor.

Requisits

  • Tenir nacionalitat espanyola, sense perjudici del que disposa l'article 57 del TREBEP.
  • Tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l'exercici de les funcions de la categoria professional.
  • Acreditar el coneixement de la llengua catalana de nivell B1. Si no es posseeix cap certificat, s'haurà de sol·licitar la realització de la prova de català en presentar la sol·licitud per participar en el procés de selecció.
  • Estar en possessió del títol de tècnic/a en cures auxiliars d'infermeria (cicle formatiu de grau mitjà, branca sanitària) o de formació professional de primer grau en la branca sanitària.
  • No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualssevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per accedir al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que desenvolupaven en el cas del personal laboral, en què hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de tenir la nacionalitat d'un altre estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent, ni haver estat sotmès a cap sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, al seu Estat, en els mateixos termes, l'accés a l'ocupació pública.
  • Abonar 20,00 € per a drets d'examen.

Presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds és de deu dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la corresponent convocatòria en el BOIB.

Per a més informació, consulta aquest enllaç al BOIB.

[Font: BOIB núm. 164. 17/12/2022]

[Foto: Banc d’Imatges Infermeres / TCAI entra en una habitació per fer una higiene a una persona en aïllament / CC BYND 2.0]