Categoria: Recursos humans

Concurs de mèrits per a la selecció de teleoperadors de la Central de Coordinació del 061

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 20, de dia 14 de febrer de 2023, s'ha publicat la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears, de 8 de febrer de 2023, per la qual es convoca un concurs de mèrits per constituir les borses generals per a la selecció de personal estatutari temporal del Servei de Salut de la categoria teleoperador/a de la Central de Coordinació del 061.

Requisits

  • Tenir la titulació de tècnic/a en emergències sanitàries
  • Coneixements de català segons la legislació aplicable vigent. El nivell exigit és el B1. A més, tot aspirant que sigui ciutadà d'un estat o territori on el castellà no sigui idioma oficial ha d'acreditar el domini d'aquesta llengua o de la llengua catalana presentant un certificat de nivell B1 (o d'un nivell superior expedit per un organisme públic competent). 

Inscripcions

La borsa d'ocupació de personal estatutari temporal del Servei de Salut estarà permanentment oberta per a la categoria convocada. Per confeccionar les llistes es faran actualitzacions periòdiques; no obstant això, s'estableix un termini de 15 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria perquè s'inscriguin nous aspirants i perquè els aspirants ja inscrits afegeixin més mèrits o facin les modificacions pertinents basades en el nou Acord regulador i el nou barem de l'annex 2 d'aquesta convocatòria a l'efecte de constituir la primera llista de borsa única d'aquesta categoria. Els aspirants que s'hagin inscrit una vegada transcorregut aquest termini seran tinguts en compte en la següent actualització de mèrits que es faci en la categoria.

Per a més informació, consulta aquest enllaç al BOIB.

[Font: BOIB núm. 20. 14/02/2023]

[Foto: IB-Salut]