Categoria: Recursos humans

Es convoquen diverses places d'administratiu/a dels Serveis Centrals del Servei de Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 22, de dia 18 de febrer de 2023, s'han publicat diverses resolucions per les quals s’aproven les convocatòries per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, diverses places vacant de la categoria grup administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut.

Requisits 

  • Tenir la condició de personal estatutari fix del Servei de Salut de les Illes Balears i prestar servei als Serveis Centrals del Servei de Salut. Si la convocatòria es declara deserta perquè no s'hi ha presentat ningú que compleixi els requisits, es preveu expressament que s'estendrà al personal que compleixi els requisits de la resta de les gerències de la mateixa àrea de salut.
  • Pertànyer a algun grup de classificació inferior o a una categoria o especialitat diferent del mateix grup que la plaça a la qual s'opta.
  • Estar en la situació de servei actiu.
  • Tenir qualsevol de les titulacions següents: batxillerat (LOE), batxillerat (LOGSE), batxillerat unificat polivalent, batxillerat superior (pla de 1957), tècnic/tècnica, tècnic/tècnica especialista, o bé haver superat les proves d'accés a la universitat per a majors de vint-i-cinc anys, o estar en condicions d'obtenir la titulació abans que venci el termini per presentar sol·licituds. També poden participar en el procés selectiu les persones que hagin prestat servei durant cinc anys en la categoria d'origen i tenguin la titulació exigida en el grup immediatament inferior a la categoria a la qual s'opta, excepte que calgui tenir una titulació o una habilitació professional específiques per complir les funcions assignades. En el cas de les titulacions obtingudes a l'estranger, cal acreditar que estan homologades pel ministeri corresponent.
  • Tenir coneixements orals i escrits de català corresponents al nivell intermedi (B2) i acreditar-los per mitjà d'un certificat expedit per l'Escola Balear d'Administració Pública o qualsevol dels expedits o reconeguts com a equivalents o homologats per la Direcció General de Política Lingüística.
  • Tenir la capacitat funcional necessària per acomplir les funcions que es derivin del nomenament.
  • No patir cap malaltia ni estar afectat per limitacions físiques o psíquiques que siguin incompatibles amb les funcions inherents a la categoria professional a la qual s'opta. 

Presentació de sol·licituds

El termini per presentar sol·licituds és de deu dies naturals comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució en el BOIB.

Per a més informació, consulta aquest enllaç al BOIB.

[Font: BOIB núm. 22. 18/02/2023]

[Foto: Hospital Comarcal d'Inca]