Categories: Recursos humans, Institucions sanitàries

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera contracta quatre nous especialistes per a l'Hospital Can Misses

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

S'incorporen un anestesista, una cardiòloga, una reumatòloga i un especialista per al Laboratori d'Anàlisis Clíniques. Recentment, també s'ha contractat un metge intensivista per a l'UCI i situa la seva plantilla per sobre de la plantilla orgànica, amb deu metges.

Aquestes incorporacions permeten, també, completar els equips de Reumatologia i Anàlisis Clíniques que, després de les ampliacions de plantilla dels dos serveis, requerien la incorporació d'un facultatiu per servei. D'aquesta manera, Reumatologia queda amb tres metges i anàlisis clíniques amb sis especialistes.

Cardiologia, per la seva banda, completa la plantilla amb aquesta incorporació.

D'altra banda, el Servei de Medicina Intensiva es farà càrrec de la realització de les ecografies cardíaques per donar suport a l'activitat del Servei de Cardiologia.

La formació i la qualificació de l'equip mèdic de l'UCI de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera en ecografia avançada, amb membres acreditats per les societats europees de Cardiologia i Medicina Intensiva, ha convertit la unitat de crítics en un referent. N'és una prova que MIR (Metges Interns Residents) de les especialitats de Medicina Intensiva i Medicina Interna d'hospitals d'altres comunitats autònomes i de l'Hospital Universitari Son Espases s'han format durant el 2021 i el 2022 a l'UCI de l'hospital públic d'Eivissa.

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera va dotar el Servei de Medicina Intensiva, just fa un any, d'un segon ecògraf portàtil d'última generació que permet als facultatius de l'UCI obtenir imatges amb una alta qualitat de manera ràpida i precisa. Amb aquest nou model, l'adquisició del qual va suposar invertir 60.094 € (IVA inclòs), l'UCI de l'Hospital Can Misses disposa, des del febrer del 2022, de dos ecògrafs per a la realització de les ecocardiografies.

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 02/03/2023]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]