Categoria: Recursos humans

L’112 obre una convocatòria per a la selecció de gestors d’emergències

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’empresa pública Gestió d’Emergències de les Illes Balears (GEIBSAU) ha obert una convocatòria per a la selecció de personal laboral no permanent per a la tasca de gestor o gestora d’emergències del SEIB112, amb l’objectiu de cobrir les vacants de plantilla. Les sol·licituds es poden presentar fins al pròxim 3 de maig.

Requisits

La convocatòria servirà per cobrir les places de gestors d’emergència si es compleixen els requisits d’estar en possessió, com a mínim, del certificat B2 de coneixements de llengua catalana; del títol B2 de llengua anglesa i tenir el títol de batxillerat, el títol de tècnic superior corresponent a cicles formatius de grau superior, el títol de tècnic especialista corresponent a formació professional de segon grau, o un títol equivalent o formació laboral equivalent.

Funcions

Pel que fa a les funcions, seran atendre les telefonades entrants dels usuaris en situació d’emergència, recollir les dades necessàries per classificar l’emergència; obtenir la geolocalització de l’incident; classificar i tipificar els incidents; registrar dades sobre persones, vehicles, material, entre d’altres, que tenguin relació amb l’emergència; fer el seguiment de l’actuació dels diferents organismes; facilitar que l’usuari obtengui la resposta necessària com més aviat millor; atendre persones amb discapacitat auditiva i respectar, de manera rigorosa, els criteris de protecció de dades i confidencialitat.

Després del període selectiu, els aspirants formaran part d’una borsa que els donarà dret, d’acord amb la puntuació obtinguda en el procediment selectiu, a ser cridats per cobrir totes les necessitats de personal que puguin sorgir a l’àrea d’operacions del SEIB112, ja sigui amb motiu del període d’estiu, de substitucions per maternitat o paternitat, d’excedències o de baixes de llarga durada.

Les persones interessades a participar en el procés selectiu poden consultar les bases a la pàgina web del SEIB112 i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Les sol·licituds es poden presentar fins al 3 de maig de 2023 al Registre de l’empresa pública Gestió d’Emergències de les Illes Balears (GEIBSAU) o per correu ordinari (d’acord amb el que estableix l’article 14 de la Llei 43/2010, de 30 de setembre, del servei postal universal, dels drets dels usuaris i del mercat postal) a l’adreça següent: c. de Francesc Salvà i Pizà, s/n, es Pinaret, 07141 Marratxí (Mallorca). En aquest cas, s’ha d’enviar una còpia de la sol·licitud de manera anticipada per correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquestes sol·licituds s’han d’ajustar al model que es troba a disposició de les persones interessades als centres esmentats i a la pàgina web del SEIB112 a partir de l’inici del termini per presentar sol·licituds.

[Font: Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat. 14/04/2023]

[Foto: GSAIB]