Categoria: Premis

Convocatòria de la segona edició del premi Oriol Bonnín a la investigació en patologia cardiocirculatòria 2017

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 144, de 25 de novembre de 2017, s'ha publicat la Resolució de la presidenta del Patronat de la Fundació d'Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa), per la qual es convoca el premi "Oriol Bonnín" a la investigació en patologia cardiocirculatòria 2017.

L'IdISBa juntament amb el Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) i l'Hospital Universitari Son Espases convoquen la segona edició del premi "Oriol Bonnín" a la investigació en patologia cardiocirculatòria. Aquest premi està patrocinat per l’Obra Social “la Caixa”.

La dotació del premi és de 3.000 € per al millor treball en recerca en patologia cardiocirculatòria. 

S'hi poden presentar totes aquelles persones investigadores en patologia cardiocirculatòria que siguin doctors/es o llicenciats/ades en Medicina i Cirurgia o altres ciències afins.

El treball o projecte de recerca en patologia cardiocirculatòria s'avaluarà tenint en compte tres criteris: en primer lloc, la contribució als objectius marcats per l’IdISBa, així com la concordança amb els plans, els processos i els programes de salut que es duen a terme des de l’entitat. En segon lloc, la qualitat tècnica del projecte. Finalment, en tercer lloc, s'avaluarà la qualitat científica del projecte.

El termini per a la presentació de les sol·licituds és de 15 dies hàbils, comptadors a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el BOIB. Per tant, el termini romandrà obert fins al 18 de desembre de 2017 per presentar les sol·licituds.

Per a més informació, a l'Annex d'aquesta Resolució trobareu les bases de la convocatòria del premi.

[Fonts: BOIB. Núm. 144. 25/11/2017 - IdISBa. 27/11/2017]

[Foto: Patrick J. Lynch, medical illustrator / Heart anterior exterior view / CC BYND 2.0]

Notícies relacionades a Infosalut
*29/01/2018 - S’ha lliurat el premi Oriol Bonnín a la investigació en patologia cardiocirculatòria 2017.