Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Recursos humans 10 investigadors nous i 18 joves qualificats s’incorporen a l’IdISBa

10 investigadors nous i 18 joves qualificats s’incorporen a l’IdISBa

El dia 7 de juny es va celebrar l’acte de benvinguda als 18 joves qualificats que s’han incorporat a l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) a través del programa JoTReSdOS, i als 10 investigadors contractats a través del programa FOLIUM.

La consellera de Salut en funcions, Patricia Gómez va donar la benvinguda als 28 nous contractats i va destacar que puguin desenvolupar els seus coneixements i experiència en un institut d’investigació sanitària que enguany ha obtingut l’acreditació de l’Institut de Salut Carlos III.

El projecte JoTReSdOS forma part del Programa “SOIB Joves-Qualificats Sector Públic Instrumental/Ajuntaments 2019”, el qual promou la contractació de joves en situació d’atur d’entre 18 i 29 anys amb l’objectiu que adquireixin experiència laboral sobre els aspectes que han estudiat prèviament (estudis universitaris o grau superior de formació professional).

Els contractes són en modalitat de pràctiques, tenen una durada de 15 mesos, els promou el Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i són finançats per el Servei Públic d'Ocupació Estatal i el Fons Social Europeu (FSE).

El programa “FOLIUM” s’emmarca dins el Projecte FUTURMed: talent per a la medicina del futur, convocatòria finançada pel Pla Anual 2017 de l'impost de turisme sostenible (ITS) i cofinançada en un 50 % en el marc del PO FSE 2014-2020 de les Illes Balears.

Aquest programa s’ha centrat en la captació de talent investigador en l’etapa postdoctoral per tal que s’hi incorporin grups d’investigació i afavoreixin la potenciació de les línies de recerca.

A l’acte han assistit també la directora general d’Acreditació, Docència i Recerca en Salut en funcions, Margalida Frontera; el director científic de l’IdISBa, Miquel Fiol, i el director gerent de l’IdISBa, David Martínez.

[Font: IdISBa. 07/06/2019]

[Foto: IdISBa]

Notícies relacionades a Infosalut
*24/01/2019 - L’IdISBa obre la segona convocatòria del projecte FuturMED, programes FOLIUM i RADIX