Categories: Recursos humans, Gestió de la investigació

18 joves qualificats finalitzen la seva etapa a l’IdISBa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Durant 15 mesos l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) ha comptat amb 18 joves qualificats que han treballat en diversos àmbits de la recerca, incloent la gestió de la investigació i la coordinació d’assajos clínics.

El projecte JoTReSdOS (Joves Talents en Recerca en Salut d’Objectiu Sapiencial) ha permès la captació de personal qualificat jove en situació d’atur d’entre 18 i 29 anys en l’àmbit de la recerca en salut, perquè tinguin una primera feina relacionada amb allò que han estudiat (estudis universitaris o grau superior de formació professional).

Amb la finalització d’aquest programa, ja són dos els projectes de captació de talent jove que ha dut a terme l’Institut. A l’any 2017 a través de la iniciativa JoTRes (Joves Talents en Recerca en Salut) del Programa “SOIB Joves-Qualificats Sector Públic” que va permetre la incorporació de 23 joves qualificats, i l’any 2019 amb el projecte JoTReSdOS (Joves Talents en Recerca en Salut d’Objectiu Sapiencial) del programa “SOIB Jove-Qualificats Sector Públic Instrumental/Ajuntaments 2019” que ha permès la incorporació de 18 joves més.

[Font: IdISBa. 16/07/2020]

[Foto: IdISBa]

Notícies relacionades