Categoria: Estudis i projectes

Hospital Epidemics Tracker (HEpiTracker)

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Pneumologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'una descripció d'un estudi pilot d'una aplicació mòbil per rastrejar la COVID-19 entre treballadors d'un hospital. També hi han participat diferents centres espanyols.

Borja Cosío, pneumòleg de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Hospital Epidemics Tracker (HEpiTracker): Description and pilot study of a mobile app to track COVID-19 in hospital workers" a la revista JMIR Public Health Surveillance.

10522Els treballadors d'un hospital són el grup professional que s'han vist més afectats i més severament durant la pandèmia de la COVID-19 i tenen un gran impacte en la transmissió. En aquest context, es necessiten eines innovadores per a mesurar els símptomes compatibles amb la COVID-19, la disseminació de la infecció i les capacitats de fer proves als hospitals a temps real.

Es volia desenvolupar i provar una eina efectiva i fàcil d'utilitzar per identificar i seguir símptomes compatibles amb la COVID-19 en treballadors d'hospitals.

Referència de l'article
Soriano JB, Fernández E, de Astorza Á, Pérez de Llano LA, Fernández-Villar A, Carnicer-Pont D, et al. Hospital Epidemics Tracker (HEpiTracker): Description and pilot study of a mobile app to track COVID-19 in hospital workers. JMIR Public Health Surveill. 2020;6(3):e21653. doi: 10.2196/21653. PubMed PMID: 32845852.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric | logo docusalut 16Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital de Manacor]