Categoria: Estudis i projectes

App “Guía Terapia Intravenosa”

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Professionals d'Infermeria de l'Hospital Mateu Orfila han publicat un article sobre l'aplicació de la guia de teràpia intravenosa creada per elles.

Clara Bendito Barber, Fernando Calvo Rubio García, Joan Cerdà Adrian, Ángela Donoso Pedrero, Gemma Martínez Pallí, infermeres de l'Hospital Mateu Orfila, han publicat l'article amb el títol "App “Guía Terapia Intravenosa”" a la Revista Rol de Enfermería.

En el marc d'implantació de la guia de bones pràctiques (GBP) "Valoració i selecció de dispositius d'accés vascular", dins del programa Best Practice Spotlight Organization (BPSO), infermeres impulsores de l'Hospital Mateu Orfila de Menorca van desenvolupar una aplicació (App) com a eina facilitadora de la pràctica diària, permetent consultar "a peu de llit" documents i enllaços d'interès relacionats amb la teràpia intravenosa.

Referència de l'article
Bendito Barber C, Calvo-Rubio García F, Cerdà Adrián J, Donoso Pedrero A i Martínez Pallí G. App “Guía Terapia Intravenosa”: evidencia a pie de cama. Rev ROL enferm. 2020;43(4):58-62.

 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Àrea de Salut de Menorca]