Categoria: Estudis i projectes

Repercussió de l'aplicació de les directrius sobre pràctiques òptimes en la pràctica de la IBE i en l'entorn de treball de les infermeres

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Grup de Cures, Cronicitat i Evidències en Salut (CurES) de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), ha participat en la publicació d'un protocol d'investigació sobre la repercussió de l'aplicació de les directrius sobre pràctiques òptimes en la pràctica de la infermeria basada en l'evidència i en l'entorn de treball de les infermeres. També hi han participat diferents centres espanyols.

Juan Carlos Fernández-Domínguez, fisioterapeuta i professor del Departament d'Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de les Illes Balears i investigador del Grup CurES, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Impact of the implementation of best practice guidelines on nurse's evidence-based practice and on nurses' work environment: Research protocol" a la revista Journal of Advanced Nursing.

Aquest estudi volia determinar l'impacte de la iniciativa Best Practice Spotlight Organization® en la percepció de les infermeres del seu entorn de treball i les seves actituds, conductes i barreres cap a la pràctica basada en l'evidència.

Referència de l'article
Esteban-Sepúlveda S, Sesé-Abad A, Lacueva-Pérez L, Domingo-Pozo M, Alonso-Fernandez S, Aquilue-Ballarin M, et al. Impact of the implementation of best practice guidelines on nurse’s evidence-based practice and on nurses’ work environment: Research protocol. J Adv Nurs. 15 octubre 2020. doi: 10.1111/jan.14598. PubMed PMID: 33058281.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric | Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]