Categoria: Estudis i projectes

Jornada d'Actualització en VPH

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El passat 12 de juny de 2021 es va celebrar al Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB) la Jornada d'Actualització en VPH organitzada per la Societat Balear de Ginecologia i Obstetrícia.

Carmen Sánchez-Contador, Coordinadora de l'Estratègia de Càncer de les illes Balears, de la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Salut i Consum, hi va participar amb la comunicació titulada "Paper de l'autopresa en el cribatge poblacional cervical Balear. Dades preliminars".

Maria Josep Gibert. Metgesa de l'Estratègia de Càncer de les illes Balears, de la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Salut i Consum, hi va participar amb la comunicació titulada "El cribatge de càncer cervical a les dones portadores de VIH. Què hem après de l'auditoria de la cohort balears?".

Mario Ruiz, facultatiu especialista d'Àrea de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar amb la comunicació titulada "El projecte del Comitè de Patologia cervical-VPH a l'HUSE. Plantándole cara al VPH: nuevos resultados clínicos del Gel Vaginal a base de coriolus versicolor".

Silvia de Sanjosé, Epidemiòloga, metgessa de família, presidenta de la IPVS, vocal de l'AEPCC, hi va participar amb la ponència magistral "Maneig de la patologia preinvasora cervical d'acord al risc combinat de proves i antecedents".

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / dones / CC BY-NC-SA 4.0]