Categoria: Estudis i projectes

Eficàcia d'una intervenció educativa per millorar el coneixement dels/les infermers/es sobre el sondatge gàstric en pediatria

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Pediatria de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en un estudi sobre l'eficàcia d'una intervenció educativa per millorar el coneixement dels/les infermers/es sobre el sondatge gàstric en pediatria. També hi han participat diferents centres espanyols.

Ascensión García Lozano, infermera de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació amb el títol "Eficacia de una intervención educativa para mejorar el conocimiento de las/os enfermeras/os sobre el sondaje gástrico en pediatría" a la revista Archivos Argentinos de Pediatría.

Es volia conèixer l'eficàcia d'una intervenció educativa per millorar el coneixement dels/les infermers/es sobre el sondatge gàstric en pediatria.

Es va realitzar un estudi multicèntric quasiexperimental pre i posttest mitjançant una intervenció educativa teòrica basada en l'evidència bibliogràfica i l'avaluació de la seva eficàcia bibliogràfica i l'avaluació de la seva eficàcia al cap de quatre mesos.

La intervenció educativa va resultar eficaç per incrementar el coneixement d'infermeria sobre el sondatge gàstric pediàtric.

Referència de l'article
Guerrero Márquez G, Martínez Serrano A, Gutiérrez Juárez M, García Lozano A, Mayordomo Casado B, Torrijos Rodríguez MI, et al. Eficacia de una intervención educativa para mejorar el conocimiento de las/os enfermeras/os sobre el sondaje gástrico en pediatría. Arch Argent Pediatr. 2018;116(6):402–8. doi: 10.5546/AAP.2018.402. PubMed PMID: 30457718.

Enllaços Bibliosalut | Text complet

Mètriques
Consulteu cites en Web of Science
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Banc d'Imatges Infermeres / Infermera pediàtrica ajusta el botó gàstric a una adolescent després de la cura a la unitat de crònics / CC0 1.0]