Categoria: Estudis i projectes

XVIII Congreso de la Sociedad Española del Dolor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Professionals d'infermeria del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) i l'Hospital Universitari Son Llàtzer, i anestesiòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases, van participar al XVIII Congreso de la Sociedad Española del Dolor que es va celebrar a Bilbao del 13 al 16 d'octubre de 2021.

Antonia Ballesteros Barrado, infermera d'investigació en estratègia de cures del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut) i infermera de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi va participar amb la comunicació "Investigación en enfermería y traslación al cuidado del paciente".

Ainhoa Reta Murua, infermera de la Unitat del Dolor de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, hi va participar amb la comunicació titulada "Correcta aplicación del parche de Capsaicina 179 mg".

Beatriz Solé Torrecilla, Álvaro Vázquez López-Cepero i Hermann Ribera Leclerc, anestesiòlegs de la Unitat del Dolor de l'Hospital Universitari Son Espases hi varen participar amb la comunicació titulada "Síndrome de Brown-Sequard postoperatorio tras inyección epidural torácica de anestésico local con vasoconstrictor".

Professionals del Servei d'Antestesiologia de l'Hospital Universitari Son Espases varen participar amb les comunicacions titulades:

  • Punción accidental del espacio subdural advertiada durante una técnica epidural: a propósito de dos casos.
  • Impacto del dolor crónico preoperatorio en el dolor postoperatorio en pacientes intervenidos en cirugía general y digestiva.
  • Valoracón del dolor en las primeras 24 horas tras cirugía de prótesis total de rodilla a través del registro internacional pain out.

Programa

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Phil Fiddyment / Servei de Salut de les Illes Balears / CC BY 2.0]