Categoria: Estudis i projectes

15 Congreso Nacional de Enfermería Quirúrgica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Professionals d'Infermeria de l'Hospital Verge de la Salut, l'Hospital de Manacor i l'Hospital Mateu Orfila varen participar en el 15 Congreso Nacional de Enfermería Quirúrgica que es va celebrar en línia del 12 al 15 d'abril del 2021.

Sastre Fullana, P.; Gómez Guillermo , M.D.; Ruíz Gómez, I.; Corraliza Moreno, M.D.; Ruíz Ventaja, M.; Nieto Fluxá, I.; García Marco, J.M.; Gordiola Soler, C.; infermeres de l'Hospital Verge de la Salut, hi van participar amb la comunicació titulada "Gradiente competencial de la enfermera de anestesia: desde los roles colaborativos tradicionales hasta el perfil de la enfermera de práctica avanzada en anestesia".

Belenguer Herrero, R.I.; De La Fuente Fidalgo, M.; Barbero Iglesias, M.; Beltrán Miranda, R.; Bercedo Nieto, M.M.; Fontúrbel García, M.B; Tebar Yébana, M.I; Tendero Alarcón, A.; infermeres de l'Hospital de Manacor, hi van participar amb la comunicació titulada "Haciendo y deshaciendo se va aprendiendo".

Susana Barona Trapote, responsable Segones Víctimes de la Unitat Gestió de Riscos per a la seguretat del pacient de l'Hospital de Manacor, hi va participar amb la comunicació titulada "Gestión de riesgos para la seguridad del paciente y segundas víctimas".

Pelegrí Florit, C; Calafell Martin, A., infermeres de l'Hospital Mateu Orfila, hi van participar amb el pòster titulat "El trayecto más seguro a quirófano". Aquest pòster va ser finalista a millor pòster del congrés.

Resums de les comunicacions

Resums dels pòsters

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]