Categoria: Estudis i projectes

XIII Simposio Nacional sobre úlceras por presión y heridas crónicas

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Professionals d'Infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases, l'Hospital Universitari Son Llàtzer, d'Atenció Primària de Mallorca, l'Hospital Mateu Orfila, l'Hospital Joan March, l'Hospital General, l'Hospital Comarcal d'Inca, l'Hospital de Manacor l'Hospital Sant Joan de Déu i l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, varen participar en el XIII Simposio Nacional sobre úlceras por presión y heridas crónicas que es va celebrar a Toledo del 10 al 12 de novembre del 2021.

123156Margarita Coll Vera i Juana María Moreira Rodríguez, infermeres de l'Hospital Universitari Son Espases hi varen participar amb les comunicacions orals titulades

  • Cura de úlcera crónica y lesión por humedad en linfedema.
  • Uso de terapias combinadas para un resultado óptimo.

123155María Reyes Marín, infermera de l'Hospital Sant Joan de Déu; M. Hernández, infermera d'Atenció Primària de Mallorca; R Serra, infermera de l'Hospital Joan March; M. Bujosa, infermera de l'Hospital General; J. Moreira, infermera de l'Hospital Universitari Son Espases; S. Galmes, infermera de l'Hospital Mateu Orfila; i M. Sastre, infermera de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi varen participar amb la comunicació titulada "Prevalencia de úlceras por presión en Baleares".

María Soledad Hernández, infermera d'Atenció Primària de Mallorca; R. Marín, infermera  de l'Hospital Sant Joan de Déu; R. Serra, infermera de l'Hospital Joan March; A. Fullana, infermera de l'Hospital de Manacor; M. Adrover, farmacèutica de la residència de la Bonanova; D. García, infermera de l'Hospital Universitari Son Llàtzer; i J. Cardona, infermera de l'Hospital Can Misses, hi varen participar amb la comunicació titulada "Grupo asesor en úlceras por presión de Baleares (GAUPP): 15 años de trayectoria".

12315Estela Terrer Hernández, infermera del Centre de Salut de Vila, hi va participar amb el pòster titulat "Quemadura de tercer grado en pandemia. Resolución sin injerto. Mediante cura en ambiente húmedo".

Alba Mateo Ternero, infermera del Centre de Salut de Santa Ponça; I. de Castro López, infermera del Centre de Salut Son Sera-La Vileta; i C. Castaño Chaves, infermera del Centre Son Pisà, hi varen participar amb el pòster titulat "De cuidados intensivos al domicilio: seguimiento de un caso".

Irene Sepúlveda Haro i I. Llop Albalate, infermeres del Centre de Salut Son Gotleu; L. de la Rosa López i B. Ruiz López, infermeres del Centre de Salut Coll d'en Rabassa, hi varen participar amb el pòster titulat "Prevalencia y calidad de los cuidados de úlceras vasculares en atención primaria de Mallorca".

12315 1Maria Reyes Marín, infermera de l'Hospital Sant Joan de Déu, hi va participar amb el pòster titulat "Comparativa de incidencia de úlceras por presión (UPP) entre unidades de pacientes COVID + y otras unidades de hopsitalización no COVID".

123157A més, Reyes Marín, infermera de l'Hospital Sant Joan de Déu i Rosario Serra, infermera de l'Hospital Joan March, varen rebre el certificat d'Expertes en cures d'úlceres per pressió i ferides cròniques.

 

Resums de les comunicacions orals.

Resums dels pòsters.

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Dmitry Dzhus / Toledo / CC BY-NC-ND 2.0]