Categoria: Estudis i projectes

Guia pràctica per ajudar al fumador

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Atenció Primària de Mallorca ha participat en la publicació de la guia pràctica per ajudar al fumador.

Lucía Gorreto López, metgessa de medicina familiar i comunitària del CS Coll de'n Rabassa, hi ha participar en el contingut de la guia; Alberto Aguilera Carreras, metge de de medicina familiar i comunitària del CS Santa Ponça, hi ha participat com a il·lustrador de la guia; Cecilia Carina Amato, metgessa de medicina familiar i comunitària, Coordinadora de formació a la Gerència d'Atenció Primària, hi va participar com a revisora; en la "Guía práctica para ayudar al fumador" publicada pel Grup d'Abordatge al Tabaquisme GRAP de la Sociedad de Respiratorio en Atención Primaria GRAP.

Aquest document l'ha realitzat el Grup d'Abordatge al Tabaquisme GRAP de la societat científica multiprofessional amb àmbit de treball en Atenció Primària. Pretén ser una ajuda senzilla i pràctica d'ajuda al fumador.

Està dirigida fonamentalment a tots aquells professionals que treballen a l'atenció primària, s'han inclòs no només els diferents professionals dels centres de salut d'atenció primària, sinó també als de les farmàcies comunitàries amb les que cada dia es treballa en equip.

Guíapdf button

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / Gent passejant pel carrer fent mal ús de la mascareta / CC BY-NC-SA 4.0]