Categoria: Estudis i projectes

Característiques i conseqüències de les caigudes a un hospital d'aguts

D'esquerra a dreta: María José Rodríguez, Verónica Lluch, Elisabet Soler Felsner i María Dolores García Raya.

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times
Professionals d'Infermeria de l'Hospital Universitari Son Llàtzer han publicat un article sobre les característiques i conseqüències de les caigudes a un hospital d'aguts.

María José Rodríguez Moreno, María Dolores García Raya, Elisabet Soler Felsner i Verónica Lluch Garví, infermeres de l'Hospital Universitari Son Llàtzer han publicat l'article amb el títol "Análisis descriptivo de las características y consecuencias de las caídas en un hospital de agudos" a la revista Evidentia.

L'objectiu d'aquest article era conèixer les característiques i conseqüències de les caigudes a l'Hospital Universitari Son Llàtzer. Es va elaborar una anàlisi descriptiva durant set anys de tots els pacients que varen patir una caiguda hospitalària.

A les caigudes hospitalàries no hi influeix només un factor, sinó que són múltiples les variables que intervenen; tant factors del pacient com a factors estructurals.

Referència de l'article
Rodríguez Moreno María José; García Raya MDSFELGV. Análisis descriptivo de las características y consecuencias de las caídas en un hospital de agudos. Evidentia. 2022.
 
 

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Verónica Lluch, María Dolores García Raya i María José Rodríguez]