Categoria: Estudis i projectes

8th Congress of the European Academy of Neurology

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Son Espases, Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Llàtzer i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) varen participar al 8th Congress of the European Academy of Neurology que es va celebrar a Viena del 25 al 28 de juny de 2022.

I. Legarda, neuròloga de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar junt amb altres centres, amb les comunicacions titulades:

  • Risk of Cognitive Impairment in PD Patients with Visual Hallucinations and Subjective Cognitive Complaints.
  • MNCD: A New Tool for Classifying Parkinson ́s Disease in Daily Clinical Practice.

C. Calles, neuròloga de l'Hospital Universitari Son Espases, hi va participar junt amb altres centres, amb les comunicacions titulades:

  • Self-reported and clinician-rated measures in multiple sclerosis care: looking for a complementary assessment approach.
  • Processing speed in early-stage relapsing-remitting multiple sclerosis and its influence on treatment decision making.

E. Cisneros, metgessa de medicina interna de l'Hospital Universitari Son Llàtzer i investigadora de l'IdISBa, hi va participar junt amb altres centres, amb el pòster titulat "Genetic modifiers in hereditary and acquired TTR amyloidosis: a genome-wide association study".

Llibre de resums.

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Elena Pastor-Ramon]