Categoria: Estudis i projectes

Relacions d'indistingibilitat relaxades i mètriques relaxades en el problema d'agregació

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), junt amb la Universitat de les Illes Balears, han publicat un estudi sobre les relacions d'indistingibilitat relaxades i mètriques relaxades en el problema d'agregació.

Juan-José Miñana i Oscar Valero, investigadors de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), han publicat l'article amb el títol "Relaxed Indistinguishability Relations and Relaxed Metrics: The Aggregation Problem" a la revista Axioms.

L'objectiu principal d'aquest treball és estudiar la relació entre aquelles funcions que afegeixen relacions difoses d'indistingibilitat relaxades respecte amb una col·lecció de t-normes i aquelles funcions que fusionen pseudomètriques relaxades, estenent l'enfocament clàssic explorat per a les pseudomètriques i les relacions difoses d'indistingibilitat. Es dona especial atenció a la classe distingida de relacions difoses d'indistingibilitat relaxada SSI, mostrant que les funcions que fusionen aquest tipus especial de relacions difoses d'indistingibilitat relaxada poden expressar-se mitjançant funcions que afegeixen pseudomètriques relaxades SSD. Es mostren diferències destacades entre les funcions que afegeixen relacions difoses d'indistingibilitat i les que afegeixen els seus punts de separació homòlegs.

Referència de l'article
González-Hedström J-D-D, Miñana J-J, Valero O. Relaxed Indistinguishability Relations and Relaxed Metrics: The Aggregation Problem. Axioms. 2022 Aug 26;11(9):431. doi: 10.3390/axioms11090431.

Enllaços Bibliosalut | Text complet

Mètriques
Consulteu cites en Web of Science
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: vitelone / Workplace / CC BYND 2.0]