Categoria: Estudis i projectes

XLVII Congreso Nacional SEDEN

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Infermeres de l'Hospital Comarcal d'Inca i l'Hospital de Manacor varen participar al XLVII Congreso Nacional SEDEN que es va celebrar a Granada del 15 al 17 de novembre de 2022 a Granada.

Mónica Mosquera Pereiro, Mª del Carmen García Villalonga, Margalida María March Amengual, infermeres de l'Hospital Comarcal d'Inca, hi varen participar amb la comunicació titulada "Proyecto PROMS en la consulta de enfermería de enfermedad renal crónica avanzada".

Ian Blanco Mavillard, infermer de l'Hospital de Manacor, hi va participar junt amb altres centres espanyols amb les comunicacions titulades:

  • Consenso de expertos sobre signos y síntomas para la identificación de infección del orificio de salida del catéter de hemodiálisis.
  • Validación de un escala de valoración del orificio de salida del catéter de hemodiálisis: Estudio EXITA.

Catalina Jaume Riutort, infermera de l'Hospital de Manacor, hi va participar junt amb l'Hospital Universitario Marqués de Valdecilla, l'Hospital General Universitario Gregorio Marañón, l'Hospital Clínico Universitario, i l'Hospital Reina Sofía, amb el pòster titulat "Perfil clínico del paciente que presenta infección del orificio de salida del catéter de hemodiálisis". Aquest pòster va guanyar el premi al millor treball d'investigació sobre innovació en tècniques dialítiques i resultats en salut.

Programa.

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Julián Rejas De Castro / Albaicín, Granada / CC BY-NC-ND 2.0]