Categoria: Estudis i projectes

Ús de mètodes de recerca-acció en les cures d'infermeria de salut mental

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Ginecologia de l'Hospital Can Misses ha participat en la publicació d'una revisió sistemàtica sobre l'ús de mètodes de recerca-acció en les cures d'infermeria de salut mental. També hi han participat diferents centres espanyols.

Raquel Navarro-Maldonado, comare de l'Hospital Can Misses, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "A systematic review on the use of action research methods in mental health nursing care" a la revista Journal of Advanced Nursing.

Es volia identificar i sintetitzar l'evidència de l'ús dels mètodes de recerca-acció en les cures d'infermeria de salut mental.

Aquesta revisió mostra la utilitat de la recerca-acció en qualsevol context d'infermeria de salut mental, contribuint a la millora de les cures tant a escala individual com col·lectiu.

Referència de l'article
Moreno‐Poyato AR, Subias‐Miquel M, Tolosa‐Merlos D, Ventosa‐Ruiz A, Pérez‐Toribio A, EL Abidi K, et al. A systematic review on the use of action research methods in mental health nursing care. J Adv Nurs. 2023 Jan 27;79(1):372–84. doi: 10.1111/jan.15463. PubMed PMID: 36300724.

Enllaços Bibliosalut | Text complet

Mètriques
Consulteu cites en Web of Science
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Àrea de Salut de Menorca]