Categoria: Estudis i projectes

Percepcions i estratègies de les infermeres i comares per fer front a situacions de mort perinatal

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Una professional d'infermeria de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha participat en la publicació d'una revisió sistemàtica sobre les percepcions i estratègies de les infermeres i comares per fer front a situacions de mort perinatal. També hi han participat la Universidad de Castilla-La Mancha i la Universidad de Huelva.

Cristina García Catena, infermera de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Nurses' and midwives' perceptions and strategies to cope with perinatal death situations: A systematic literature review" a la revista Journal of Advanced Nursing.

L'objectiu d'aquest article és descriure les estratègies utilitzades per les infermeres i comares enfrontar-se a experiències en les que han de gestionar la mort perinatal i mantener la satisfacció a la seva feina.

Referència de l'article
Garcia‐Catena C, Ruiz‐Palomino P, Saavedra S, Gonzalez‐Sanz JD. Nurses’ and midwives’ perceptions and strategies to cope with perinatal death situations: A systematic literature review. J Adv Nurs. 2023 Jan 25. doi: 10.1111/jan.15572. PubMed PMID: 36695342.

Enllaços Bibliosalut | logo docusalut 16Text complet

Mètriques
Consulteu cites en Web of Science
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Frank de Kleine / Pregnant / CC BY­ND 2.0]