Categoria: Estudis i projectes

Belantamab mafodotin en pacients amb mieloma múltiple recidivant/refractari

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei d'Hematologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació dels resultats de l'ús compassiu o l'accés ampliat a Espanya del belantamab mafodotin en pacients amb mieloma múltiple recidivant/refractari.

Antònia Sampol, hematòloga de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Belantamab Mafodotin in Patients with Relapsed/Refractory Multiple Myeloma: Results of the Compassionate Use or the Expanded Access Program in Spain" a la revista Cancers.

El belantamab-mafodotina (belamaf) és un nou conjugat anticòs-fàrmac dirigit contra l'antigen de maduració de cèl·lules B que va mostrar activitat antimielomatosa en pacients amb mieloma múltiple en recaiguda i refractari (MMRR). Es va realitzar un estudi observacional, retrospectiu i multicèntric amb l'objectiu d'avaluar l'eficàcia i seguretat de belamaf com a agent únic en 156 pacients espanyols amb MMRR.

Referència de l'article
de la Rubia J, Alonso R, Clavero ME, Askari E, García A, Antón C, et al. Belantamab Mafodotin in Patients with Relapsed/Refractory Multiple Myeloma: Results of the Compassionate Use or the Expanded Access Program in Spain. Cancers (Basel). 2023 May 29;15(11). doi: 10.3390/cancers15112964. PubMed PMID: 37296925.

Enllaços Bibliosalut | logo docusalut 16Text complet

Mètriques
Consulteu cites en Web of Science
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Marco Verch Professional Photographer / Injectable drugs in bottle and ampoules and syringe / CC BY-SA 4.0]