Categoria: Estudis i projectes

Comparativa de costos i recursos sanitaris en la fibril·lació auricular no valvular a Espanya

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Farmàcia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en una comparativa dels recursos sanitaris i costs associats amb la fibril·lació atrial no valvular a Espanya i l'ús de l'apixaban i acenocumarol.

Olga Delgado Sánchezorcid, farmacèutica de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Healthcare resources and costs associated with nonvalvular atrial fibrillation in Spain: apixaban versus acenocoumarol" a la revista Journal of Comparative Effectiveness Research.

Es va analitzar l'ús de recursos sanitaris i els costos associats a la fibril·lació auricular no valvular (FANV) a Espanya. Els resultats suggereixen que apixaban és una alternativa rendible per als pacients amb FANV.

Referència de l'article
Colet JC, Mainar AS, Salazar-Mendiguchía J, del Campo Alonso MI, Echeto A, Larena DV, et al. Healthcare resources and costs associated with nonvalvular atrial fibrillation in Spain: apixaban versus acenocoumarol. J Comp Eff Res. 2023 Aug;12(8). doi: 10.57264/cer-2023-0007. PubMed PMID: 37489950.

Enllaços Bibliosalut | logo docusalut 16Text complet

Mètriques
Consulteu cites en Web of Science
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Àrea de Salut de Menorca]