Categoria: Estudis i projectes

Acidèmia propiònica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Servei de Cardiologia i Neurologia i la Unitat de Diagnòstic Molecular i Genètica Clínica de l'Hospital Universitari Son Espases i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han publicat una carta sobre l'acidèmia propiònica com a causa de miocardiopatia dilatada i síndrome de QT llarg.

Joan Siquier-Padillaorcid, Jaume Pons Llinares, Andrés Grau Sepúlvedaorcid i Vicente Peral Disdierorcid, cardiòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases i investigadors de l'IdISBaDamián Heine-Suñerorcid, facultatiu de la unitat de diagnòstic molecular i genètica de l'Hospital Universitari Son Espases i investigador de l'IdISBa; i Margarita Massot-Cladera, neuròloga i investigadora de l'IdISBa, han publicat la carta amb el títol "Acidemia propiónica: una causa poco habitual de miocardiopatía dilatada y síndrome de QT largo" a la Revista Española de Cardiología.

Referència de la carta
Siquier-Padilla J, Pons Llinares J, Grau Sepúlveda A, Heine-Suñer D, Massot-Cladera M, Peral Disdier V. Acidemia propiónica: una causa poco habitual de miocardiopatía dilatada y síndrome de QT largo. Rev Española Cardiol. 2023 Feb;76(2):129–32. doi: 10.1016/j.rec.2022.09.002. PubMed PMID: 36126866.

Enllaços Bibliosalut 

Mètriques
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]