Categoria: Estudis i projectes

Son Espases i l'IdISPa han participat en un estudi sobre l'ús d'inhaladors Genuair i Breezhaler en pacients amb MPOC

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

cc-epr86El Servei de Pneumologia de l'Hospital Universitari son Espases i l'IdISPa han participat en un estudi multicèntric aleatoritzat creuat sobre la preferència, la satisfacció i els errors crítics amb inhaladors Genuair i Breezhaler en pacients amb MPOC. En l'article també han participat diferents centres nacionals i internacionals.

Jaume Sauleda Roig, pneumòleg de l'Hospital Universitari son Espases i investigador de l'IdISPa, ha participat en l'article amb el títol "Preference, satisfaction and critical errors with Genuair and Breezhaler inhalers in patients with COPD: a randomised, cross-over, multicentre study", publicat a la revista NPJ Primary Care Respiratory Medicine.

Els atributs específics de dispositius inhaladors poden influir en l'ús per part del pacient, la seva satisfacció i el compliment del tractament, i poden, en darrera instància, tenir impacte en els resultats clínics en pacients amb la malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC).

Referència de l'article
Pascual S, Feimer J, De Soyza A, Sauleda Roig J, Haughney J, Padulles L, et al. Preference, satisfaction and critical errors with Genuair and Breezhaler inhalers in patients with COPD: a randomised, cross-over, multicentre study. NPJ Prim Care Respir Med 2015 April 30;25:15018.
PubMed | Almetric | logo docusalut 16Text complet | Enllaços Bibliosalut

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Ben Dalton / Inhaler / CC BY­ND 2.0]