Categories: Recursos humans, Estudis i projectes

Convocatòria d'un tècnic analista a l'IdISBa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 71, de dia 5 de maig de 2020, s’ha publicat la Resolució del director gerent de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), per la qual es convoca un procés selectiu per a la contractació d'un tècnic o d'una tècnica analista de dades sanitàries per al projecte «INTRES: invertir, investigar i innovar», projecte finançat pel Pla Anual 2019 de l'Impost de Turisme Sostenible.

Les funcions d'aquesta convocatòria són les següents:

- Analitzar les necessitats relacionades amb l'explotació de les bases de dades clíniques de la PRISIB: tipologia de dades, ús i dimensionament.

- Desenvolupament i integració d'eines d'anàlisi i síntesi d'informació.

- Recopilació de dades de diferents fonts, d'acord amb les necessitats dels projectes d'investigació, amb la corresponent anonimització o pseudo-anonimització.

- Proposar la solució més adequada en funció de les eines i entorns disponibles al Servei de Salut de les Illes Balears per a la preparació de bases de dades clíniques per a projectes d'investigació i implantació de bases de dades clíniques de la PRISIB.

- Actualització, manteniment i suport de les bases de dades clíniques generades per la PRISIB, assegurant el compliment dels principis ètics i legals en protecció de dades.

Les persones interessades a participar en la convocatòria han de presentar la documentació en el termini de 15 dies hàbils, comptadors des de l’endemà de la publicació d'aquesta convocatòria.

[Font: BOIB. Núm. 71. 05/05/2020]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]