Categoria: Estudis i projectes

Biòpsia selectiva de gangli sentinella en el carcinoma escamós de vulva

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Serveis de Medicina Nuclear i Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital Universitari Son Espases, l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i el Servei d'Obstetrícia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, han publicat un article sobre la biòpsia selectiva de gangli sentinel·la en el carcinoma escamós de vulva.

Nuria Orta, Catalina Sampol i Cristina Peña, facultatives de medicina nuclear de l'Hospital Universitari Son Espases i investigadores de l'IdISBa; Albert Reyes i Ángel Martín, ginecòlegs de l'Hospital Universitari Son Llàtzer; Anna Torrent, ginecòloga de l'Hospital Universitari Son Espases; Joana Amengual, ginecòloga de l'Hospital Universitari Son Espases i investigadora de l'IdISBa; Jorge Rioja, ginecòleg de l'Hospital Universitari Son Espases; i Alessandra Repetto i Belén Luna, facultatives de medicina nuclear de  l'Hospital Universitari Son Espases; han publicat l'article amb el títol "Biopsia selectiva de ganglio centinela en el carcinoma escamoso de vulva. Análisis de seguimiento a 10 años" a la revista Revista Española de Medicina Nuclear e Imagen Molecular.

L'objectiu era conèixer l'aplicació del procediment de la biòpsia del gangli limfàtic sentinella en un càncer vulvar en etapa primerenca i l'anàlisi dels resultats, recurrències i complicacions.

Referència de l'article
Orta N, Sampol C, Reyes A, Martín A, Torrent A, Amengual J, et al. Biopsia selectiva de ganglio centinela en el carcinoma escamoso de vulva. Análisis de seguimiento a 10 años. Rev Esp Med Nucl Imagen Mol. 17 juny 2020. doi: 10.1016/j.remn.2020.04.006. PubMed PMID: 31523756.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / Gent passejant pel carrer / CC BY-NC-SA 4.0]