Categoria: Estudis i projectes

Anatomia quirúrgica periorbital

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei d'Otorrinolaringologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'un article sobre l'anatomia quirúrgica periorbital. També hi han participat MyFace, Clinics and Academy i l'Instituto de Microcirugía Ocular.

Diego Arancibia-Tagle, otorrinolaringòleg de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol Periorbital Surgical Anatomy" a la revista Facial Plastic Surgery.

Aquest article examina a fons la regió de l'anatomia periocular perquè el seu coneixement en detal és de molta importància per a qualsevol cirurgià que es dediqui a la cirurgia periocular o qualsevol professional que dediqui la seva pràctica a la medicina estètica. Dominar els detalls anatòmics permet obtenir resultats consistenment bons amb la mínima quantitat de complicacions possibles.

Referència de l'article
Neves JC, Arancibia-Tagle D, Medel-Jiménez R, Vásquez LM. Periorbital Surgical Anatomy. Facial Plast Surg. juny 2020;36(3):317-28. doi: 10.1055/s-0040-1712473. PubMed PMID: 32557439.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Servei d'Otorrinolaringologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer]