Categoria: Estudis i projectes

Pràctica de la inducció de seqüència ràpida en adults a Espanya

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei d'Anestesiologia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en una enquesta entre anestesiòlegs espanyols sobre la pràctica de la inducció de seqüència ràpida en adults. També hi han participat diferents centres espanyols.

Germán Gómez, anestesiòleg de  l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Práctica actual de la inducción de secuencia rápida en adultos: una encuesta nacional entre anestesiólogos en España" a la revista Revista Española de Anestesiología y Reanimación.

La inducció de seqüències ràpides en adults ha experimentat canvis en els darrers anys degut als avanços farmacològics i tecnològics. L'objectiu d'aquesta enquesta era avaluar la pràctica actual entre anestesiòlegs espanyols.

Referència de l'article
Sastre JA, López T, Gómez-Ríos MA, Garzón JC, Mariscal ML, Martínez-Hurtado E, et al. Práctica actual de la inducción de secuencia rápida en adultos: una encuesta nacional entre anestesiólogos en España. Rev Esp Anestesiol Reanim. 18 juny 2020. doi: 10.1016/j.redar.2020.03.007. PubMed PMID: 32564884.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Servei de Cirurgia de l'Hospital Universitari Son Espases]