Categoria: Gestió de la investigació

Convocatòria 2020 de nous membres del CEI de les Illes Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Salut i Consum, Direcció General de Recerca en Salut, Formació i Acreditació, obre la convocatòria per a la inclusió de nous membres, en el Comitè d’Ètica de la Investigació Illes Balears (CEI-IB), creat el mes d’abril de 2001.

El Reial decret 1090/2015, de 4 de desembre, regula els assaigs clínics amb medicaments, els comitès d’ètica de la recerca amb medicaments i el Registre Espanyol d’Estudis Clínics.

Finalitat

Valorar els assaigs que es realitzin en humans amb medicaments, productes i tècniques diagnòstiques o terapèutiques en fase d’investigació clínica, tant els relatius a centres i activitats sanitàries del sector públic com als realitzats en institucions o centres privats de les Illes Balears.

Prioritat per especialitats

En aquests moments s’obre la convocatòria per a la inclusió de nous membres, amb preferència per a les especialitats de farmàcia hospitalària, medicina familiar i comunitària, salut mental, cirurgia, microbiologia i medicina interna (malalties infeccioses).

Termini

El termini per a la selecció de nous membres del CEI-IB finalitzarà el dia 15 d’octubre de 2020.

Els candidats han d’enviar el seu currículum, d’acord amb el model adjunt, per correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Un cop avaluats positivament els mèrits i les necessitats del CEI-IB, es proposarà a la consellera de Salut i Consum el nomenament dels candidats elegits.

Els candidats participaran lliurement i sense remuneració.

Veure document complet.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 28/09/2020]

[Foto: www.aims.gov.au / Investigación / CC0 1.0 Universal]