Categoria: Gestió de la investigació

Convocatòria 2022 de nous membres del CEI de les Illes Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

S’obre la convocatòria per a la inclusió de nous membres del CEI-IB, amb preferència per a les especialitats d’oncologia, pneumologia i hematologia.

Les funcions del Comitè d’Ètica de la Investigació de les Illes Balears (CEI-IB) són valorar els assaigs que es duguin a terme en humans amb medicaments, productes i tècniques diagnòstiques o terapèutiques en fase d’investigació clínica, tant els relatius a centres i activitats sanitàries del sector públic com als realitzats en institucions o centres privats de les Illes Balears.

Termini  de selecció de nous membres

D’acord amb el Decret de creació i la seva modificació, s’obre un termini per a la selecció de nous membres del CEI-IB, que finalitzarà el dia 6 de maig de 2022.

Per a l’elecció de membres, es tendrà en compte l’experiència professional i en recerca, la formació específica en bioètica, epidemiologia, estadística i mètodes d’investigació. Igualment, es tendrà en compte el fet insular, per tal de garantir, sempre que sigui possible, la representació de les illes de Menorca, d’Eivissa i de Formentera, i s’atendrà al principi de presència equilibrada entre dones i homes.

Per a més informació consulta aquí el comunicat oficial.

[Font: Conselleria de Salut i Consum]

[Foto: Instituto de Salud Carlos III]

Notícies relacionades