Categoria: Epidemiologia

La Conselleria de Salut modifica el fitxer de dades de caràcter personal denominat Registre Poblacional de Malalties Rares

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB de 25 de maig es publica l’Ordre del conseller de Salut de 6 de maig de 2013 de modificació del fitxer de dades de caràcter personal denominat Registre Poblacional de Malalties Rares de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears creat per l’Ordre del conseller de Salut, Família i Benestar Social de 18 de gener de 2013.

Mitjançant l’Ordre del conseller de Salut, Família i Benestar Social apareguda en el BOIB de 29 de gener es va crear el fitxer de dades de caràcter personal denominat Registre Poblacional de Malalties Rares de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. i es va notificar a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades la creació d’aquest fitxer perquè l’inscrivís en el Registre General de Protecció de Dades.

L’Agència hi ha inscrit el fitxer però ha manifestas que hi ha una deficiència consistent a no indicar el sistema de tractament de les dades del fitxer. Per això, es modifique el Registre Poblacional de Malalties Rares de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears amb el contingut que estableix l’annex d’aquesta norma.

<p ">[Font: BOIB. Núm. 74. 25/05/2013]

Notícies relacionades a Infosalut
*
03/04/2013 - La Conselleria de Salut de les Illes Balears ha creat el fitxer de dades personals anomenat Registre Poblacional de Malalties Rares.