Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Qualitat

Campanya del Servei de Rehabilitació i Pediatria a l'Hospital de Manacor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Hospital de Manacor, en col·laboració amb l'Associació Infància 0 a 3 Manacor, i amb el suport de l'Institut per a l'Educació de la Primera Infància de la Conselleria d'Educació i de l'Ajuntament de Manacor, fa una passa important per divulgar un estil de criança que capgira moltes de les pràctiques encara vigents en la nostra societat.

Aquestes entitats han editat un fullet i un cartell basats en les teories de diferents autors que propugnen la criança en llibertat de moviment i en l'experiència dels col·laboradors d'aquest projecte (fisioterapeutes, psicòlegs, pedagogs, infermers, pediatres i metges rehabilitadors).

Amb aquestes publicacions es fa una tasca preventiva obsequiant amb un exemplar del fullet «Infants en llibertat de moviment» cada família que tengui un infant que neixi a l'Hospital. També es difondran entre els participants als Espais Nadó d'Infància 0 a 3, entre les escoletes per mitjà dels equips d'atenció primària, etc. Els pòsters estaran exposats als llocs que freqüenten les famílies amb nadons, com són els serveis de pediatria, les escoletes, etc.

Aquesta acció preventiva forma part del projecte Hospital Promotor de Salut, al qual l'Hospital de Manacor està adherit i que té com a objectiu impulsar accions per promoure la salut dels usuaris i no només treballar des de l'atenció curativa.

En definitiva, l'objectiu d'aquestes publicacions és facilitar una criança de nadons autònoms i sans per aconseguir un desenvolupament harmoniós, respectant l'espontaneïtat i el ritme individual de cada infant.

[Font: Hospital de Manacor. 15/03/2021]

[Foto: Pixabay / Padre / CC0 2.0 Universal ]