Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Acord per a la contractació del servei de manteniment dels equips de radiodiagnòstic per imatge de l'Àrea de Salut de Menorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El valor estimat del contracte és de 952.681 €. L’objectiu és donar efectivitat al catàleg de prestacions que es posa al servei de la població

El Consell de Govern ha atorgat al director general del Servei de Salut de les Illes Balears l’autorització prèvia per contractar el servei de manteniment integral dels equips de radiodiagnòstic per imatge de l’Àrea de Salut de Menorca.

El valor estimat del contracte és de 952.681 €, és a dir, l’import màxim del contracte principal per una durada inicial de 24 mesos és de 352.845 €, amb una possibilitat de modificació del 20% per incorporar nous equips o retirar equips obsolets de 70.569 €, més l’import de les pròrrogues fins a 36 mesos addicionals, de 529.267 €. Tots aquests imports són sense l’IVA.

L’objectiu d’aquesta contractació és donar efectivitat al catàleg de prestacions i serveis que es posa al servei de la població amb la finalitat de protegir la salut, incloent-hi l’assistència sanitària d’atenció primària, especialitzada i d’urgència, de conformitat amb el Decret 39/2006 de 21 d’abril, pel qual s’aproven els Estatuts del Servei de Salut. Per tant, és imprescindible iniciar un nou procediment que permeti la contractació del servei.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 20/12/2021]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]