Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Investigadors de la UIB participen en l'elaboració d'un atles sobre la pandèmia de la COVID-19 a Espanya

Els investigadors han oferit l'Atles sobre la pandèmia a la UIB

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'obra analitza l'impacte sanitari de la primera onada de la pandèmia i els efectes socials, econòmics i ambientals que ha tingut.

La doctora Joana M. Seguí, el doctor Jesús M. González i el doctor Maurici Ruiz, del Departament de Geografia de la Universitat de les Illes Balears, han participat en l’elaboració de la monografia La pandemia Covid-19 en España. Primera ola, de los primeros casos a finales de junio 2020, que forma part de la sèrie Monografías del Atlas Nacional de España.

La publicació analitza, des d’una perspectiva geogràfica, tot el que ha succeït des del punt de vista sanitari durant la primera onada de la pandèmia de la COVID-19 a Espanya, així com els efectes territorials, socials, econòmics i ambientals que ha tingut. L’obra l’ha editada l’Institut Geogràfic Nacional i l’ha elaborada un equip multidisciplinari d’investigadors de la xarxa d’organitzacions científiques i acadèmiques creada per a la direcció i col·laboració científica de l’Atles Nacional d’Espanya del segle XXI (Red ANEXXI), entre les quals hi ha la Universitat de les Illes Balears, entre altres institucions.

Accediu aquí a l'obra completa.

[Font: Universitat de les Illes Balears. 21/03/2022]

[Foto: Universitat de les Illes Balears]