Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Creació d'una Borsa de Professionals de la Psicologia per col·laborar en programes dirigits a famílies ucraïneses desplaçades a les Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears (COPIB), davant la situació que estan patint les famílies ucraïneses que estan arribant a les nostres illes, vol crear una borsa de psicòlegs i psicòlogues per atendre les possibles necessitats que se'n poden derivar de l'afectació psicològica a conseqüència de la situació que estan vivint.

La greu crisi humanitària que pateix Ucraïna en un context de guerra ha posat al descobert el patiment d'una població que s'ha vist obligada a fugir a altres països. En aquest context, processos de dol no resolts, malestar emocional, problemes d'adaptació a la nova situació, problemàtica psicològica sobrevinguda o desarrelament, entre altres problemes, poden posar en dificultats a les persones que acaben d'arribar.

Si hi hagués alguna petició o demanda de col·laboració per part d'institucions públiques o privades dirigides al COPIB en un moment determinat, s'activarien professionals de la psicològica en funció de la demanda esmentada. El COPIB està intentant aconseguir que aquestes intervencions tinguin una dotació econòmica gràcies a la col·laboració d'entitats.

Si estàs interessat o interessada a formar part d'aquesta borsa de psicòlegs i psicòlogues, només has d'enviar un e-mail amb el teu nom complet i número de col·legiat o col·legiada a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. adjuntant un breu CV, indicant el coneixement d'idiomes i si es té l'habilitació de psicòleg general sanitari, màster PGS o psicòleg especialista en psicologia clínica.

La Junta de Govern del COPIB vol agrair la vostra implicació i col·laboració, així com destacar la importància de ser present en els moments difícils i de patiment de les persones.

[Font: COPIB. 19/04/2022]

[Foto: Conselleria d'Afers Socials i Esports]