Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Rutes Saludables va congregar més d'un centenar de persones a Eivissa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera va sumar-se a la celebració de la Setmana de la Mobilitat amb una caminada organitzada pel Centre de Salut Vila en una ruta que ha durat més d'una hora, en un recorregut de 3 km.

L'objectiu d'aquesta activitat va ser visibilitzar la mobilitat sostenible.

Hi varen participar més d'un centenar de persones dels grups Rutes Saludables Centre de Salut Vila, Eivissa Gent Gran (Consell d'Eivissa), Rutes AEFF (Associació Espanyola Contra el Càncer), Responsables del programa de Rutes Saludables de Santa Eulària des Riu i Sant Antoni de Portmany i el grup de gent gran de l'Ajuntament d'Eivissa.

La Setmana Europea de la Mobilitat és la principal campanya de sensibilització de la Comissió Europea sobre mobilitat urbana sostenible. Fomenta el canvi de comportament a favor de la mobilitat activa, el transport públic i altres solucions de transport netes i intel·ligents.

El tema anual per a aquest any 2022 és 'Millors connexions' i té com a objectiu difondre els beneficis de l'ús de modes de transport sostenibles. Amb més pobles i ciutats unint-se cada any, la campanya continua impulsant Europa cap a la mobilitat urbana sostenible.

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 21/09/2022]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]