Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Institucions sanitàries

El Ministeri de Sanitat posa a disposició de la ciutadania les dades del Registre Estatal de Professionals Sanitaris

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquest registre, que depèn de la Direcció General d'Ordenació Professional del Ministeri de Sanitat, s'ha creat amb la finalitat de facilitar la planificació de necessitats de professionals sanitaris i coordinar les polítiques de recursos humans del Sistema Nacional de Salut

El Registre Estatal de Professionals Sanitaris (REPS) incorpora dades de tots els professionals sanitaris autoritzats per a fer feina a Espanya i disposa d'una sèrie de dades públiques que permeten garantir a la ciutadania que els professionals sanitaris que els atenen tenen la titulació adequada i poden exercir la seva professió.

Actualment, hi consten les dades de 385.555 professionals sanitaris, a l'espera d'ampliar-se amb les aportacions de les comunitats autònomes que encara no han remès la seva informació. 

La ciutadania podrà consultar el nom i llinatges del professional, les seves titulacions oficials, el centre o centres en què treballa, siguin públics o privats, així com la seva categoria i funció principal a cada un d'ells. També s'hi podran fer cerques per nom o llinatge i per centre o província on desenvolupin la seva activitat. 

Accedeix aquí al Registre Estatal de Professionals Sanitaris (REPS).

[Font: Ministeri de Sanitat. 26/10/2022]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]