Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Institucions sanitàries

L'Hospital de Formentera ha iniciat els tractaments d'hemodiàlisi

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El servei va iniciar, el dia 21 de novembre, els tractaments a tres pacients. L’Hospital de dia compta amb 4 llocs d’hemodiàlisi.

L’Hospital de Formentera ja ha iniciat els tractaments d’hemodiàlisi a tres pacients d l’illa. El nou servei de l’hospital de dia, ubicat a un espai de 50 metres quadrats, s'ha posat en funcionament amb 4 llocs d’hemodiàlisi i una nova planta d’aigües.

El Servei de Salut va fer una inversió de prop de 600.000 euros per posar en marxa aquest servei, dels quals 400.000 euros pertanyen a la inversió en la dotació tècnica i aproximadament 200.000 euros contractació de personal.

L’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera va ampliar la plantilla mèdica del Servei de Nefrologia amb la contractació d’un quint nefròleg, la qual cosa va permetre al servei desplaçar a un dels especialistes a Formentera per dur a terme els tractaments d’hemodiàlisis.

Amb la posada en marxa d’aquest servei els pacients formenterencs no hauran de desplaçar-se a l’Hospital Can Misses per rebre el tractament d’hemodiàlisi. Això suposarà evitar prop d’un millar de trasllats a l’any.

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 21/11/2022]

[Foto: Hospital Universitari Son Llàtzer]