Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

El Ministeri de Sanitat ha publicat l'Informe de resultats de la consulta pública de l'Estratègia de Promoció de la Salut en el Sistema Nacional de Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat ha publicat l'Informe de resultats de la consulta pública de l'Estratègia de Promoció de la Salut en el Sistema Nacional de Salut.

El Ministeri de Sanitat i les comunitats autònomes van elaborar el mes de desembre de 2013 l'Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut, aprovada pel Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut el passat mes de desembre.

Aquesta Estratègia se situa en el marc de l'abordatge de la cronicitat i la seva proposta es basa en la promoció de la salut, la prevenció de les malalties cròniques i la discapacitat. Així mateix, contempla aspectes com el poblacional i els entorns en l'estat de salut.

En primera instància l'acció es dirigeix als menors de 15 anys i als que superen els 50.

Durant el mes de març d'enguany, el Ministeri de Sanitat va efectuar una consulta a la població sobre aquesta Estratègia amb la finalitat d'estudiar les aportacions dels ciutadans.

Notícies relacionades a Infosalut