Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

451 corredors participen a la Sisena Cursa Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’objectiu de la Cursa Son Espases, celebrada el passat diumenge dia 26 de febrer, és promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida.

Un any més, l’Hospital Universitari Son Espases ha tornat a organitzar la tradicional Cursa Son Espases, una cita ja indispensable en el calendari dels corredors professionals i aficionats. És una iniciativa de l’Hospital que té com a objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida i, en clau interna, reforçar el sentiment de pertinença dels professionals de Son Espases amb el seu hospital. Els diners recaptats en aquesta quarta edició es lliuraran a la Comissió d’Humanització de l’Hospital, que decidirà a quin projecte s’han de destinar.

Jaume Garcias i Mari Antònia Femenias han estat els guanyadors de la prova absoluta masculina i femenina, respectivament, de 8,3 quilòmetres. Javier Jurado i María del Mar Alameda han estat els guanyadors de la prova popular de 4,7 quilòmetres. Es poden consultar els resultats definitius a la pàgina web d’Elitechip.

Agraïments

La celebració de la Sisena Cursa Son Espases ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada d’una cinquantena de voluntaris, de la implicació d’institucions (Servei de Salut, Institut Municipal d’Esports i Policia Local de Palma) i del suport de les empreses GEE, Medical Rent By Remex, Hospital Universitari Son Espases Societat Concessionària, Adalmo, Oxidoc, El Corte Inglés, Salut i Força, Quely, Tribe, Elecnor i Reclam2012.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 26/02/2023]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]