Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Estudis i projectes

L’associació Un Lazo en Movimiento col·labora per quarta vegada amb l’IdISBa en el desenvolupament de projectes de recerca en càncer de mama

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’IdISBa i l’associació Un Lazo en Movimiento han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual l’entitat contribuirà econòmicament amb la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) per al desenvolupament del projecte «Identificación de nuevas vulnerabilidades en el cáncer de mama metastásico».

Aquest projecte el durà a terme el Grup Multidisciplinari d'Oncologia Translacional (GMOT) de l’IdISBa.

Així doncs, Un Lazo en Movimiento lliurarà a l’IdISBa una aportació econòmica de 3.000 € en el moment de la signatura del conveni de col·laboració. La durada prevista del projecte és d'un any, període en el qual s’estima que el projecte ha d’haver finalitzat.

Associació Un Lazo en Movimiento

L’associació Un Lazo en Movimiento contra el càncer de mama és una organització privada que va néixer l’any 2010.

Actualment, Un Lazo en Movimiento és una realitat que dona suport a projectes de recerca científica, atén directament cada any més de 100 dones en els tallers dels grups de suport psicològic a Mallorca i dona suport emocional en línia a moltíssimes dones que passen per un moment difícil a causa de la malaltia.

Amb la signatura d’aquest conveni de col·laboració, ja és la quarta vegada que l’IdISBa i Un Lazo en Movimiento cooperen per fer front al càncer de mama. L’any 2021 el mateix Grup Multidisciplinari d’Oncologia Translacional va ser el beneficiari de l’ajuda de l’associació, mentre que fa tres anys ho va ser el Grup Teràpies Avançades i Biomarcadors en Oncologia Clínica.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 03/05/2023]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]