Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Prop d'un centenar de professionals participen en el I Torneig de Pàdel de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La iniciativa persegueix fomentar el sentiment de pertinença a l'organització dins les línies estratègiques de l'àrea de salut. 

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha celebrat el Primer Torneig de Pàdel a l'Eivissa Club de Campo. Un esdeveniment patrocinat per l'Àrea de Salut Pitiüsa i per la Societat Concessionària Gran Hospital Can Misses, que ha col·laborat amb Eivissa Pàdel Indoor.

La iniciativa ha comptat amb una alta participació. En total s'ha fregat el centenar de professionals de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera i familiars. Al torneig hi han participat 40 sanitaris, principalment de l'àrea quirúrgica, però amb presència d'altres serveis. A l'esdeveniment s'han sumat familiars, en una celebració que transcendeix l'àmbit esportiu i que ha permès estrènyer llaços en la celebració d'un sopar i un karaoke.

L'objectiu principal respon a una de les línies del Pla estratègic ASEF 2022-2024, que suposa augmentar el sentiment de pertinença a l'organització i elevar l'ànim dels professionals després dels durs anys de pandèmia.

L'esdeveniment ha estat organitzat per la infermera de Quiròfan Raquel Marí, que ha comptat amb la col·laboració de l'infermer de l'àrea quirúrgica José Ángel Muñoz.

El torneig de pàdel de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera s'ha celebrat en dues categories:

  • Iniciació, amb 24 participants 
  • Pro, amb 16 jugadors i jugadores.

Les subcampiones de la categoria Iniciació han estat les infermeres de Quiròfan Noelia Carreño i Marta Fidalgo i els campions d'aquesta categoria han estat Omar Loli, cap del Servei d'Anestèsia i Blanca Cuellar, infermera del Bloc Quirúrgic.

A la categoria Pro, la parella formada per Jordi Lagunilla (zelador) i Àngel Gortazar (cirurgià) han estat subcampions, i l'anestesista Diego Martín amb Alexandre Jean Doury Charbonneau (zelador) han resultat guanyadors. 

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 29/08/2023]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]