Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Es posa en marxa un taller de formació entre iguals per a pacients amb càncer de mama a Menorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Àrea de Salut de Menorca posa en marxa un grup del programa Pacient Actiu per a dones amb càncer de mama. Aquest taller de formació entre iguals començarà el dia 2 de novembre i acabarà el 14 de desembre.

Es faran sis sessions de caràcter setmanal, de dues hores de durada, tots els dijous de 16.30 a 18.30 hores a la Unitat Bàsica de Salut Es Mercadal.

Els grups de formació entre iguals del programa Pacient Actiu s’adrecen a persones que pateixen alguna malaltia crònica perquè puguin conèixer-la millor i adoptin hàbits o conductes que els puguin millorar la salut. Els conductors d’aquests grups són pacients actius formadors, persones que pateixen la mateixa malaltia i que han passat per un procés de formació per dur a terme aquesta funció. El seu rol és el d’educadors, per ensenyar als seus iguals a entendre la malaltia, a prendre decisions i a ser responsables de la seva salut, sempre amb el suport d’un professional sanitari.

Aquest és el segon taller de formació entre iguals que s’organitza a Menorca. El primer grup es va fer entre els mesos d’abril i juny i anava dirigit a persones amb diabetis.

Formulari d'inscripció

Les interessades a participar en aquest taller s’hi poden inscriure emplenant aquí el formulari d'inscripció.

La Subcomissió de Menorca de Pacient Actiu també posa a disposició el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per a tothom qui vulgui resoldre dubtes o necessiti més informació sobre aquest taller.

[Font: Àrea de Salut de Menorca]

[Foto: Programa Pacient Actiu IB]