Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Institucions sanitàries

El projecte NANA reparteix pintures, mandales i cartes pels Reis d'Orient a l'Hospital de Manacor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Júlia Mayol, responsable del «Projecte Nana», ha entregat, a la planta de pediatria, regals pels infants ingressats: pintures, mandales i cartes pels Reis d'Orient, entre altres obsequis. També han visitat la planta de psiquiatria, repartint mandales pels pacients ingressats.

El «Projecte Nana» és una iniciativa privada nascuda el Nadal del 2022, fruit de l'interès per mantenir la il·lusió dels infants hospitalitzats en la nit més màgica de l'any.

El patiment de malalties oncològiques per part de persones properes a la promotora del projecte va ser el detonant que va fer iniciar el projecte. Tot i que, en un principi, l'objectiu va consistir a repartir regals, va ser tal la col·laboració de tercers que es va aprofitar l'oportunitat per ampliar-lo i, així, crear ponts entre l'Administració i altres particulars que puguin estar també commoguts i interessats a ajudar a humanitzar, encara més, l'atenció hospitalària.

Per altra banda, el projecte manté el seu propòsit d'incentivar els programes d'investigació contra el càncer que es duen a terme en diferents centres d'investigació. El projecte centra el seu interès, especialment, en l'àmbit infantil, però alhora està obert a qualsevol altre aspecte que pugui millorar el benestar de pacients i familiars.

[Font: Hospital de Manacor. 19/12/2023]

[Foto: Hospital de Manacor]