Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Diferents associacions contra el càncer de mama han instal·lat taules informatives a Son Espases

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El passat divendres, 16 d’octubre de 2015, les diferents associacions contra el càncer de mama de Balears van instal·lar taules informatives a l’Hospital Universitari Son Espases amb motiu de la celebració del proper Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que se celebra avui, 19 d’octubre de 2015.

AUBA, Lazo en Movimiento, Cancer Support, Asociación Española Contra el Cáncer, Proyecto Micki i Almohadas del Corazón van instal·lar taules informatives a l’entrada de Consultes Externes de l’hospital de referència amb l’objectiu d’informar les pacients i conscienciar la població sobre la importància de la prevenció d'aquesta malaltia.

La gerent de l’Hospital Universitari Son Espases, María Dolores Acón, es va interessar per l’activitat de totes aquestes associacions i els va agraïtr la seva col·laboració amb el centre hospitalari.

Avui, 19 d’octubre de 2015, l'Hospital Universitari Son Espases s'ha sumat als actes del Dia de la Lluita contra el Càncer de Mama i ha celebrat una trobada que ha comptat amb la participació de diverses associacions.

L'Asociación Española contra el Càncer (AECC) ha instal·lat una taula informativa i ha explicat en què consisteixen les diferents activitats i tallers que proporcionen atenció integral a les dones, així com el suport psicològic professional i gratuït amb què poden comptar. Enguany, el lema de la Jornada és "El cáncer te deja sin palabras. A nosotros NO" i des de l'AECC animen a la societat a unir-se a la campanya #sumateAlRosa.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 16/10/2015 - 19/10/2015]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]