Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Reconeixement a la tasca dels donants de sang de les Pitiüses

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Banc de Sang i Teixits ha organitzat un acte d'homenatge als donants de sang de les Pitiüses que han aconseguit en el cas dels homes les 25, 50 i 75 donacions de sang i en el cas de les dones les 20, 40 o 60 donacions des de l'any 2008.

Els donants de sang han rebut un diploma i un regal (un punt de llibre de plata per les 20 i 25 donacions, un petjapapers de cristall per les 40 i 50 donacions, un plat de Gordiola per les 60 i 75 donacions de sang i una placa gravada per les 100 donacions de sang).

L'acte ha comptat amb la presència de la directora general de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut, la Dra. Maria Ramos Montserrat, qui ha ressaltat el gran valor de les persones que donen sang i ha agraït la seva solidaritat amb els malalts. A més, ha apel·lat als més joves a donar sang, com una manera més d’implicar-se en la nostra societat, atès que un 10 % de les persones que donen sang tenen entre 18 i 25 anys.

En aquest acte també s'ha reconegut la tasca de les institucions que ajuden a promocionar la donació de sang. En aquesta ocasió, s'ha agraït la col·laboració de Fruites La Palentina, Associació de Voluntaris d'Eivissa i a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. Fins ara s'havia reconegut a Agroilla, Balearia, EMT, SFM, Grup Malla Publicitat, SAR, Cobega Cua Cua, Cooperativa d'Apotecaris i Base Militar Jaime II.

[Font: Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears. 08/04/2016]

[Foto: FBSTIB]

Notícies relacionades a Infosalut
*16/02/2016 - Homenatge als Donants de Sang, zona oest de Palma.