Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Els alumnes de primer de Batxillerat de l'IES Portocristo visiten l'Hospital de Manacor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un total de vint-i-cinc alumnes de primer de Batxillerat de l'IES Portocristo, acompanyats pels seus professors han visitat l'Hospital de Manacor, una vista emmarcada en el "Projecte Salut", format per una visita guiada, així com conferències i xerrades sobre l'activitat que es desenvolupa a l'Hospital.

La directora gerent, Catalina Vadell, i una representació de professionals de l'Hospital han rebut el grup d'estudiants i professors, i ha destacat la importància d'aquesta experiència que realitza l'Hospital de Manacor, a la qual hi ha participat per primera vegada aquest institut.

Seguidament els alumnes han rebut informació diversa sobre els serveis i els diferents grups de treballadors que conformen l'Hospital per part dels professionals d'Atenció al pacient i docència d'infermeria i l'àrea administrativa. Dividits en dos grups per facilitar l'accés als serveis i poder obtenir una informació més propera i directa, els alumnes i professors han fet un recorregut per les àrees d'Urgències, el Servei de Radiologia, el Laboratori, Anatomia Patològica, així com també per àrees menys conegudes d'un hospital, com són Administració i Admissió.

Finalment, han participat en un taller sobre la importància del rentat de mans i la salut i han assistit a una xerrada sobre Psiquiatria i adolescència, a càrrec de la Dra. Carla d'Angelis.

[Font: Hospital de Manacor. 30/01/2017]

[Foto: Hospital de Manacor]

Què en diu la premsa
*31/01/2017 Diario de Mallorca - Visita estudiantil para conocer el hospital.